Palvelumme

Palvelemme monipuolisesti tien päällä, kiireettömissä kuljetuksissa sekä myös kiireellisemmissä hinaustarpeissa. Tämän kaiken hinaus- ja tiepalvelumme kattaa:

Apuvirran tuonti

Uudetkaan autot eivät ole immuuneja akkujännitteen laskulle. Akkujännitteen laskeminen liian alhaiseksi onkin yleisin syy, miksi auto ei lähde käyntiin. Tuomme paikalle apuvirtaa ja starttaamme autosi käyntiin!

Polttoaineen tuonti

Tarkimmatkin polttoainemittarit antavat parhaimmillaankin vain arvioita. On yleistä, että polttoaine loppuu kesken matkan. Voimme tuoda kanisterissa lisää polttoainetta, jotta pääset jatkamaan matkaasi lähimmälle huoltoasemalle.

Renkaan vaihto

Tien päällä sattuu ja tapahtuu. Puhjennut rengas voidaan vaihtaa tien päällä, mikäli autosta löytyy vararengas. Tarvittaessa voimme tuoda vararenkaan ja asentaa sen tien päällä.

Teknisten vikojen korjaukset

Jotkut kesken ajon tulleet viat voidaan mahdollisesti korjata paikan päällä. Annamme aina arvion, onko autolla turvallista jatkaa vai turvaudutaanko hinaukseen.

Hinaukset

Hinaamme kiireelliset tapaukset 24 tuntia vuorokaudessa. Hinaamme myös kiireettömiä tapauksia, esimerkiksi kuljetukset katsastusasemalle tai tieliikenteeseen kelpaamattomien harrastusautojen hinaamisen. Pyydä tarjous!

Hinaamme niin henkilö-, paketti- kuin kevytkuorma-autotkin.

Siirtokuljetukset

Siirrämme autosi esimerkiksi automaalaamoille, autoliikkeille ja kolarikorjaamoille. Kuljetamme myös säänkestävää rahtia sekä konekuljetuksia. Pyydä tarjous!